Hírek

Beszéljünk nyíltan a hallásról! Audiováry Hallásgondozó

Az embernek néha akadhat problémája a fülével. Oldjuk meg! De NE házi praktikákkal!

A fül, és a hallás vizsgálatát minden esetben bízzuk szakemberre! Felejtsük el a ziherejsztű, hajcsat, gyufaszál, ill. csoda eszközöket, spray-ket, bízzuk a szakemberre!

Ha úgy érezzük, hogy gond van a hallásunkkal, rögtön a fülünkhöz kapunk. Mi is lehet ilyenkor a probléma? ...


A halláshoz vezető út. Audiováry Hallásgondozó

A fül a legbonyolultabb szervek egyike. Felfogja a levegőben terjedő rezgéshullámokat, melyeket az agyunkban átalakít hangokká, kontrollálja egyensúlyunkat és segít meghatározni a körülöttünk levő világot. A hallóképességünk, illetve annak a hiánya kihatással van az életünk szinte minden területére.

A fülünkkel hallunk, az agyunkkal értünk. A fül az egyetlen olyan érzék/érzékelő-szerv, amely képes a hanghullámokat átalakítani elektromos impulzussá...


Resound okos hallókészülékek az Audiováry Hallásgondozónál: www.audiovary.hu

Okos telefonhoz okos hallókészülék! Manapság, már nem lehet elmenni a technika fejlődése mellett! Mindenhol azt halljuk, hogy „okos-okos-okos.”, mindent okosítanak.

A telefont, a Tv-t, az órát és természetesen a hallókészüléket is. A hallókészülék fejlesztők számára mindig is az volt a legnagyobb kihívás, hogy a lehető legtermészetesebb hangzást érjék el.

A Resound okos hallókészülék használói számára ez már egy megvalósított tény, hiszen a legtöbb zajos környezetben megbirkóznak a hangok kavalkádjával...